Αναλαμβάνουμε την επισκευή ΟΛΩΝ των τηλεοράσεων ανεξαρτήτως μάρκας ή χρονολογίας. Λύσεις δίνονται σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.

-Κατά κύριο λόγο γίνεται επισκευή στις πλακέτες και όχι αντικατάσταση αυτών για να αποφύγουμε τα μεγάλα κόστη επισκευών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν αυτό ζητηθεί δεν το συνιστούμε! Για τις επισκευές, χρησιμοποιούμε ένα ειδικό πολυεργαλείο (στα ουκρανικά мультитул)

-Στην περίπτωση της βλάβης της οθόνης, όπου απαιτείται αντικατάσταση των led, επίσης είναι εφικτό σε ένα ποσοστό να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση των καμένων led και όχι ολόκληρου του set.

-Σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής tv σε λογικές τιμές με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Βλάβες

Συνήθεις βλάβες των σύγχρονων τηλεοράσεων

# Βλάβη Κόστος Περιγραφή Βλάβης – Συχνά Συμπτώματα
1 Πλακέτα Τροφοδοσίας 50€-70€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Όταν η τηλεόρασή σας δεν ανοίγει ή σβήνει μόνη της, τότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ευθύνεται η πλακέτα τροφοδοσίας της συσκευής.
2 Κεντρική Πλακέτα 45€-65€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Αν η οθόνη δεν ανοίγει, δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του τηλεχειριστηρίου ή του πληκτρολογίου, έχει ήχο αλλά δεν έχει εικόνα, τότε έχει υποστεί βλάβη η κεντρική πλακέτα.
3 Inverter 50€-70€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Ένα σύνηθες σύμπτωμα της βλάβης του inverter είναι όταν η τηλεόραση ανοίγει αλλά χάνεται (μαυρίζει) τελείως η εικόνα ενώ παραμένει ο ήχος.
4 Αντικατάσταση LED (set) 90€-190€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Η μόνη βλάβη που μπορούμε να διακρίνουμε με σιγουριά διότι έχουμε απώλεια της εικόνας ή ελαφρώς αχνή εικόνα με τον ήχο να λειτουργεί κανονικά.

*Η τιμή στη συγκεκριμένη επισκευή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη καθώς η τιμή εξαρτάται από τις ίντσες και τον κατασκευαστή της τηλεόρασης

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση!