Αναλαμβάνουμε την επισκευή ΟΛΩΝ των τηλεοράσεων ανεξαρτήτως μάρκας ή χρονολογίας. Λύσεις δίνονται σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί.

-Κατά κύριο λόγο γίνεται επισκευή στις πλακέτες και όχι αντικατάσταση αυτών για να αποφύγουμε τα μεγάλα κόστη επισκευών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν αυτό ζητηθεί δεν το συνιστούμε!

-Στην περίπτωση της βλάβης της οθόνης, όπου απαιτείται αντικατάσταση των led, επίσης είναι εφικτό σε ένα ποσοστό να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση των καμένων led και όχι ολόκληρου του set.

-Σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής tv σε λογικές τιμές με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Βλάβες

Συνήθεις βλάβες των σύγχρονων τηλεοράσεων

# Βλάβη Κόστος Περιγραφή Βλάβης – Συχνά Συμπτώματα
1 Πλακέτα Τροφοδοσίας 50€-70€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Όταν η τηλεόρασή σας δεν ανοίγει ή σβήνει μόνη της, τότε οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ευθύνεται η πλακέτα τροφοδοσίας της συσκευής.
2 Κεντρική Πλακέτα 45€-65€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Αν η οθόνη δεν ανοίγει, δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του τηλεχειριστηρίου ή του πληκτρολογίου, έχει ήχο αλλά δεν έχει εικόνα, τότε έχει υποστεί βλάβη η κεντρική πλακέτα.
3 Inverter 50€-70€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Ένα σύνηθες σύμπτωμα της βλάβης του inverter είναι όταν η τηλεόραση ανοίγει αλλά χάνεται (μαυρίζει) τελείως η εικόνα ενώ παραμένει ο ήχος.
4 Αντικατάσταση LED (set) 90€-190€
(Χωρίς ΦΠΑ)
Η μόνη βλάβη που μπορούμε να διακρίνουμε με σιγουριά διότι έχουμε απώλεια της εικόνας ή ελαφρώς αχνή εικόνα με τον ήχο να λειτουργεί κανονικά.

*Η τιμή στη συγκεκριμένη επισκευή δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη καθώς η τιμή εξαρτάται από τις ίντσες και τον κατασκευαστή της τηλεόρασης

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση!